Vår

Ute lyser den super härliga och efterlängtade solen!!! Våren är på g och jag e redo!!!

I vårt 240 l händer det grejer! Köpte förra veckan 5 nya växer. 2 gröna gräs blad växt, en krullväxt och två "ormbunkar" somjag kallar de. Har även börjat mata med gurka varje dag, för att förhoppningsvis att växterna ska hålla sig längre så att inte mina kära malar ska helt äta upp dem!

Gröna Växter gör allt!

Mr Pleco städar!



Vår svärdbärar hane är skum, han är bara på baksidan hela tiden undrar om han inte kommer mellan ingången?

I lördags flyttade yttligre några invånare in, fyra kamphonor och en kamphane. De är SÅ snygga i sina vackra färger.

KampHanen visar upp sin bästa sida!


Två av hornorna. Den ena heter "Blekfisen"

Köpte även 5 stimfiskar Drottning någon ting heter dem *söta små oranga*.

I går ringde jag arken för att höra om mina fjärliscilkider. Eftersom fjärilshane har dött under helgen behöver jag 2 par. De skulle tydligen komma i morgon *LÄNGTAR*

I lördags fixade underbara Sandra mitt hår (klipp + färg ) Hur nyggt som helst. Senare på kvällen var det klassfest. KUL fast ingen från min klass var där, men jag träffade Sandra F vilket var mkt trevligt. Har inte sett henne på 7 år!! Blir en fika med henne efter påsk.

Sist men inte minst så klarade jag den muntliga ljud och ljus tentan *skönt*.

Ska snart iväg för att lasta Spöket, så att hon inte har hittat på några dumheter under vintern + puss på kakan

Kram
p.s. jag tror ena guppiehonan ska föda inom en snar framtid!

VÅR KLÄDER

Idag blev det lite shoppning av vår kläder. Inte för att våren är här, än, men det är bra att vara beredd när värmen slår till! Jag har faktiskt köpt allt på Vero moda, utan det blommiga linnet som är från Gina. Nu ska jag och min sambo städa våra två akvarier! Det tr sin tid kan jag lova. Måste bara se till att inga yngel lyckas smita med! Hej så länge!


NY INVÅNARE!!!

Igår köpte jag denna super söt siamesiska algätre! jag köpte nämligen 2 förra veckan, men en lyckades klämma sig fast mellan glaset och bakgrunden på något konstigt vis (bild kommer snart). Detta resulterade i en tragisk död. Vi har sedan innan Piff och Puff av samma sort, de är dock mycket större! Vädigt rolig fisk och dessutom hjälper den till med att äta alger :) Kram sålänge!Full storlek Så här stor kommer den bli tillslut!

Blogg start!

Ja nu har även jag hamnat inom denna värld. Jag gör detta för min egen skull. Främst kommer det att handla om vad som händer i mina två akvarium. Jag tänkte att en blogg är nog roligare att skriva dagbok i än att skriva i ett word-dokument!
Annars så kommer små vardagliga händelser förekomma som inte har med mina akvarier att göra!

Välkommen till min nya blogg!

Som sagt välkommen! Lämna gärna en kommentar :)


RSS 2.0